­Raadhuisstraat 118, 2406 AH Alphen aan den Rijn
0172-476205
Baks beeld en geluid is de grootste Loewe dealer van Alphen aan den Rijn en omstreken. U vindt bij ons het gehele Loewe assortiment. Tevens verkopen wij hoogwaardige, en goede middenklasse beeld en geluidsapparatuur, van onder andere Piega, Marantz, Tivoli, Samsung en Metz.

Ons bedrijf bestaat al ruim 40 jaar en we hebben ruime ervaring in het advies en verkoop van hoogwaardige Beeld- en geluidsproducten. Ons prijsniveau is concurrerend en onze service vergaand. Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor wij u snel kunnen helpen met reparaties.

Alles voor een tevreden klant
Indien u een apparaat bij ons aanschaft, wordt het door ons geïnstalleerd , volledig geprogrammeerd en gedemonstreerd. Ook kunnen wij u voor speciale wensen, zoals kabels trekken, internet netwerken en multiroom systemen, terzijde staan. Wij berekenen daarvoor een bescheiden uurtarief. Wij willen we u niet slechts een televisie of een van onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.
U kunt bij ons naast de winkel gratis parkeren.

Wij stellen uw komst zeer op prijs.

Baksbeheer b.v. h.o.d.n. Baks beeld en geluid

kvk 28095905
­